Zilele Poeziei la Cărturești se află anul acesta la a patra ediție și se desfășoară în perioada 18 – 22 martie în câteva librării Cărturești din București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu și Chișinău. Evenimentele aduc în prim plan poezia contemporană, traducerea de poezie, relația dintre poezie, filosofie și critică literară, dar și intersecțiile poeziei cu alte arte. Vă așteptăm alături de noi la dezbateri, lecturi, ateliere și expoziții care se adresează atât cititorilor de poezie de pretutindeni, cât și celor care acum au prilejul de a o descoperi.
  • Marți, 19 martie, ora 19:00, colegul nostru, Asist.univ. dr. Paul Gabriel Sandu, va fi prezent la Cărturești Carusel și online Poezie & Filosofie la Dezbatere și lectură de poezie alături de Anastasia Gavrilovici, Ioana Tătărușanu și Răzvan Andre. Moderatoare: Cristina Ispas
  • Pe lângă evenimentele din librării, poezia se aude și la Radio Cărturești în perioada 18 – 22 martie. O selecție de poeme semnate de Alina Purcaru, Constantin Vică, Simona Popescu, Anastasia Gavrilovici, Mircea Andrei Florea, Elena Vlădăreanu, Cristina Alexandrescu, Livia Ștefan, Ligia Keșișian și Răzvan Țupa se vor auzi pe frecvențele noastre, chiar în lectura autorilor lor.

Sursa: https://blog.carturesti.ro/zilele-poeziei-la-carturesti-editia-a-patra/