Facultatea de Filosofie a Universității din București (prin Departamentul său de Filosofie Teoretică şi Centrul de Logică, Filosofie şi Istorie a Științei) are plăcerea de a vă invita să asistați la conferința “New Work on Participatory Sense-Making”, ce va avea loc pe 23 iunie 2023. Mai multe detalii sunt disponibile aici:  https://philevents.org/event/show/111962  

Evenimentul este dedicat cercetării contemporane pe tema din titlu, aflată la intersecția dintre filosofia limbajului, psihologia cognitivă, psihologia dezvoltării și sociologia comunicării. Organizarea le aparține studenților masteranzi din cadrul programului „Mind the Brain”. Mai multe detalii despre program pot fi găsite aici: https://filosofie.unibuc.ro/master-of-arts-in-cognitive-science-mind-the-brain/

Apel la contribuții

Dacă doriți să susțineți o comunicare în cadrul conferinței, puteţi trimite, înainte de 14 iunie, un mesaj lui andrei.marasoiu@filosofie.unibuc.ro purtând titlul „PSM abstract submission”.

Rezumatul trebuie inclus că anexă .pdf sau .docx la mesajul trimis, şi trebuie să aibă mai puțin de 300 de cuvinte (inclusiv bibliografia minimală).

Datele Dvs. personale (nume, afiliere, email, opțiunea Dvs. pentru a susține comunicarea pe viu sau virtual) ar trebui incluse în corpul mesajului Dvs.

Vă rugăm să păstrați anonime metadatele fișierului anexat, cât şi titlul şi rezumatul trimise prin acesta, pentru a asigura recenzarea anonimă de către un comitet științific din cadrul facultății.              

Opțiune Zoom

Conferința este organizată în regim hibrid: față în față sau via Zoom. Toate comunicările vor fi, însă, disponibile live publicului virtual.

Mai multe detalii vor fi disponibile şi pe pagina Facebook a seminarului de cercetare DFT-CELFIS: https://www.facebook.com/Seminarul-Departamentului-de-Filosofie-Teoretica-UniBuc-285279685738329  

Pentru a asista virtual la conferință, nu ezitați să îl contactați pe andrei.marasoiu@filosofie.unibuc.ro pentru detaliile de conectare Zoom.