În perioada 2 – 7 octombrie 2023, te așteptăm la Stațiunea Zoologică a Universității din București de la Cumpătu (Sinaia) la a 6-a ediție a Școlii de Vară de Antreprenoriat, organizată de UNIHUB în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0117 – Studenții și absolvenții UB – antreprenori de succes, antreprenori sustenabili (SMARTBUSINESS).

Ce te așteaptă la Șoala de Vară de Antreprenoriat?

Echipa UNIHUB a pregătit și anul acesta activități practice, prezentări și posibilitatea de a implementa cunoștințele acumulate într-o întreprindere simulată, dezvoltând astfel spiritul antreprenorial prin aplicarea cunoștințelor și consolidarea competențelor dobândite. Într-un cuvânt, 5 zile de antreprenoriat intensiv!

Cine se poate înscrie?

Se pot înscrie studenți de la programe de licență și master de la toate facultățile UB. Aceștia vor afla sfaturi pentru a pune în practică ideile lor de afaceri, își vor putea realiza propriul plan de afaceri și vor implementa cunoștințele acumulate într-o întreprindere simulată (business game).

Asigură-ți locul la Școala de Vară de antreprenoriat UNIHUB și înscrie-te până la data de 15 septembrie 2023 completând formularul disponibil aici sau scanând codul QR de mai jos.