Vă invităm la Săptămâna de Conștientizare a Creierului – ediția V, 13 – 18 martie, eveniment  organizat de Laboratorul de Științe Cognitive Clinice cu sprijinul Facultății de Psihologie și Științele Educației (FPSE), Universitatea din București. Tema ediției de anul acesta este „Creierul și Sănătatea Mintală”.

Tema acestei ediții este „Creierul și Sănătatea Mintală” și are ca invitați experți din domenii precum psihologie, biologie și neuroștiințe.

 Cele 17 prelegeri și ateliere incluse în program vor discuta despre (a) fenotipurile comune ale autismului și schizofreniei, (b) peptidele care stimulează creierul și rolul lor în prevenția bolii Alzheimer, (c) diagnosticul revizuit al problemelor de sănătate mintală din perspectiva neuroștiințelor, (d) intervenții și metode de screening digital în sănătatea mintală, (e) neurobiologia durerii, iar lista continuă.

Evenimentul este unul mixt. O parte dintre prelegeri au loc la locație (FPSE, Panduri 90), iar altele online. Evenimentul este gratuit. Toate prelegerile și atelierele sunt deschise cadrelor didactice interesate, studenților și publicului larg.

Informații despre programul celei de-a V-a ediții a „Săptămânii de Conștientizare a Creierului” pot fi consultate pe pagina de Facebook și Instagram a evenimentului.