Prezențe la Târgurile educației

2015Prin puterea mintii - afis

7-8 Aprilie, Facultatea de Drept

Marți 7 Aprilie și Miercuri 8 Aprilie va avea loc ediția a XVI-a a Târgului Educației organizat de Universitatea din București. La standul Facultății de Filosofie vizitatorii vor afla informații despre facultatea noastră și vor putea să testeze capacitatea de a controla prin puterea minții realitatea virtuală.  În urma acestui test vor afla cărui filosof îi corespunde puterea proprie de concentrare. Rezultatele  și diplomele  sunt afișate mai jos.

 

Flyer prezentare masterate 2015

Pliant Prezentare Facultate 2015

Diplome de participare la Targul Educatiei – Facultatea de Filosofie editia 2015

Standul Facultatii de Filosofie a fost creat cu ajutorul Modulab , o platformă inter-disciplinară care promovează cercetarea și dezvoltarea noilor metode și tehnologii de exprimare umană în cadrul artei și a industriilor creative, cărora le mulțumim pentru sprijinul constant și suportul tehnic.

 poza (255)DSC_0190poza (165)DSC_0257

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014

 

Facultatea de Filosofie participă la Târgul Educaţiei (10-11 aprilie, Facultatea de Drept)

Joi, 10 aprilie şi vineri, 11 aprilie 2014, în intervalul orar 10-18, Facultatea de Filosofie vă invită la ediţia a XV-a a Târgului Educaţiei, principalul eveniment de promovare a ofertei educaţionale a Universităţii din Bucureşti.

Anul acesta, Facultatea de Filosofie le propune vizitatorilor Târgului o prezentare care accentuează ideea de putere a minţii. În acest sens, mesajul transmis vizitatorilor este că, dincolo de setul de cunoştinţe pe care le obţin studenţii Facultăţii de Filosofie, cel mai important câştig este dezvoltarea capacităţii lor de a gândi clar, autonom, critic şi flexibil.

Prezentarea şi conceptul grafic au fost gândite de actuali studenţi ai facultăţii, cu care vizitatorii  vor avea ocazia să discute pe larg despre oportunităţile de studiu şi carieră din cadrul Facultăţii de Filosofie, inclusiv despre modul de desfăşurare a admiterii (iulie 2014).

La nivel de licenţă, Facultatea de Filosofie oferă 4 module de pregătire, formare şi  specializare: Filosofie Teoretică; Istoria Filosofiei şi Filosofia Culturii; Filosofie Politică şi Morală; Studii Europene şi Relaţii Internaţionale. Studenţii pot opta pentru unul dintre aceste module după parcurgerea celui de-al doilea an de studii.

La nivel masteral, oferta educaţională a facultăţii cuprinde următoarele programe cu durată de 2 ani: Studii de Dezvoltare Internaţională şi Etica Relaţiilor Internaţionale; Etică Aplicată în Societate, Afaceri şi Organizaţii; Studii Europene şi Etica Relaţiilor Internaţionale; Istoria şi Circulaţia Ideilor Filosofice; Istoria şi Filosofia Ştiinţei; Analytic Philosophy (în limba engleză).

Facultatea de Filosofie invită potenţialii studenţi, masteranzi sau doctoranzi să viziteze standul său din cadrul Târgului Educaţiei joi, 10 aprilie şi vineri, 11 aprilie, în intervalul orar 10-18. Aceştia vor avea ocazia să discute cu oameni tineri şi pasionaţi de filosofie, pregătiţi să le dea informaţiile de care au nevoie pentru o alegere de succes şi care le-au pregătit câteva surprize plăcute.

Un eveniment cu tradiţie în istoria Universităţii din Bucureşti, Târgul Educaţiei reprezintă o excelentă oportunitate pentru liceeni, absolvenţi care intenţionează să urmeze un program de studii aprofundate, precum şi profesori sau părinţi, de a obţine informaţii complete despre programele de studii oferite de facultăţi şi modalităţile de admitere. Cea de-a XV-a ediţie a Târgului Educaţiei poate fi considerată o ediţie aniversară, în contextul în care, în această vară, Universitatea din Bucureşti sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare.

Persoane de contact:

Asistent dr. Constantin Vică – +40 21 318 15 56

Administrator Ileana Dascălu – +40 21 318 29 74

Brosura Facultatea de filosofie 2014 Pliant Filosofie 2014 final