În perioada 14-16 noiembrie 2022, Universitatea din București, prin Departamentul de Consiliere și Orientare în Carieră (DCOC), organizează o nouă ediție a „Zilelor Carierei”

Evenimentul, care se adresează tuturor studenților și absolvenților Universității din București, va avea loc în format hibrid. Astfel, primele două zile ale reuniunii se vor desfășura în Amfiteatrul „Ion Mihăilescu” al Rectoratului Universității din București (Șoseaua Panduri, nr. 90, sector 5), iar în ultima zi, participanții se vor conecta online la sesiunile dedicate „Zilelor Carierei”.

Ca în fiecare an, și ediția curentă a „Zilelor Carierei” își păstrează scopul asumat, încercând să contureze activități destinate facilitării accesului studenților și absolvenților UB la informații legate de carieră direct de la persoanele cele mai avizate să le ofere: reprezentanții angajatorilor, antreprenori și consilieri pentru carieră.

La fiecare întâlnire, accentul va fi pus pe experiențe necesare pentru piața muncii, din perspectiva companiei și a specialiștilor participanți, pe prezentarea profilului sau a specificului companiilor, dar și pe oferirea de programe de internship sau de practică, sau a unor locuri de muncă part-time sau full-time.

Înscriere, pe baza unui formular online corespunzător fiecărui workshop

Participarea la seria de webinarii și workshop-uri este gratuită și se face pe bază de înscriere. Persoanele interesate se pot înscrie pe baza formularului online corespunzător fiecărui webinar, accesând programul integral al evenimentului aici.

Ulterior, vor fi transmise pe email link-uri de conectare pentru fiecare persoană înscrisă, pentru fiecare eveniment sau prezentare selectată de către studenți. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail contact@dcoc.unibuc.ro, precum și la telefon +4021.315.80.93.

Pentru mai multe detalii, cei care doresc să participe la seria de webinarii și workshop-uri din cadrul ediției din 2022 a „Zilelor Carierei” pot urmări pagina de Facebook a evenimentului, unde pot afla temele propuse, lista invitaților și oportunitățile profesionale cărora acestora le pot da curs.

Mai multe informații despre oportunitățile oferite de UB prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră pot fi consultate atât pe site-ul DCOC, cât și pe pagina de Facebook a departamentului.

Proiectul ,,Zilele Carierei” se adresează studenților și absolvenților interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și a cunoștințelor pe care trebuie să și le însușească la finalizarea studiilor, dar și celor care doresc să descopere oportunitățile venite din partea companiilor.