CIVIS Creathon 2021, organizat în cadrul Global CIVIS Days
– 4 zile până la încheierea perioadei de înscrieri –

Au mai rămas doar 4 zile în care vă mai puteți înscrie la CIVIS Creathon 2021, eveniment organizat în cadrul Global CIVIS Days și dedicat comunităților academice ale celor nouă universități membre (studenți, cadre didactice, cercetători și personal administrativ).

Descoperă CIVIS Creathon                                                            Formular de înscriere

Evenimentul, care va avea loc fizic în perioada 25 – 26 octombrie 2021, se dorește a fi o ocazie pentru membrii celor nouă universități să se cunoască și să genereze împreună idei și soluții la provocările cu care se confruntă CIVIS la nivel local și regional.

Astfel, cele nouă comunități academice sunt chemate să identifice și să discute soluții inovative, fezabile și inspirate la provocările societale pe care Universitatea Civică Europeană CIVIS și-a propus să le analizeze și la a căror rezolvare își dorește să contribuie.
Persoanele selectate vor primi un grant de mobilitate care să le permită deplasarea la Bruxelles în perioada 24-26 noiembrie 2021.
Informații suplimentare despre ediția din 2021 a evenimentului Global CIVIS Days sunt disponibile pe site-ul CIVIS, aici.

Universitatea Civică Europeană CIVIS este o alianță academică europeană ce reunește nouă dintre cele mai importante și reputate universități din Europa: Aix-Marseille Université (Franța), National and Kapodistrian University of Athens (Grecia), Universitatea din București (România), Université Libre de Bruxelles (Belgia), Universidad Autónoma de Madrid (Spania), Sapienza Università di Roma (Italia), Stockholm University (Suedia), Eberhard Karls Universität Tübingen (Germania) și University of Glasgow (Marea Britanie). Acestora li s-a alăturat, recent, și Universitatea Paris Lodron din Salzburg (PLUS).
Selectată de Comisia Europeană între cele 17 universități-pilot europene, CIVIS aduce laolaltă o comunitate cu peste 450.000 studenți și 65.000 de angajați, dintre care 30.000 sunt cadre didactice și cercetători.