Comisia de cazare a Facultății de Filosofie, Universitatea din București, a distribuit cele 8 de locuri primite din partea Universității pentru a doua etapă de cazare. 

Comisia de cazare a Facultății de Filosofie, Universitatea din București, a distribuit toate cele 39 de locuri primite din partea Universității pentru prima etapă de cazare. Facultatea a făcut demersuri pentru suplimentarea numărului de locuri. În cazul în care ne vor fi alocate locuri suplimentare, cererile respinse în prima etapă vor fi reanalizate, împreună cu cele depuse de către studenții și studentele care au susținut admiterea la programele facultății în luna septembrie. 

Conform calendarului propus de Universitatea din București, cazarea efectivă se realizează în perioada 27 septembrie – 2 octombrie 2021.

Doctoranzii de ani II, III sau prelungire, care au depus cerere de cazare, dar nu au adrese de email de tip @s.unibuc.ro, care să le permită să completeze formularul privind situația vaccinării, sunt rugați ca în cursul zilei de astăzi, 20.09, să trimită mesaj email de pe adresa lor de tip @drd.unibuc.ro pe adresa contact@it.unibuc.ro, cu Cc la carmen.sandru@filosofie.unibuc.ro, pentru a primi o adresă de tip @s.unibuc.ro.

Pentru a crește gradul de protecție al studenților în contextul epidemiologic actual, studenții care urmează să solicite sau care deja au solicitat un loc de cazare în căminele Universității din București pentru perioada anului universitar 2021-2022, vor completa, în funcție de anul de studii, formularul privind situația individuală a vaccinării împotriva Covid 19, astfel:

Studenții care nu vor face dovada vaccinării cu schema completă sau a imunizării prin boală vor fi considerați ca fiind nevaccinați.

Formularul trebuie completat de toți studenții care solicită un loc de cazare până la data de 21.09.2021.

Studenții care doresc să beneficieze de cazare în anul universitar 2021-2022 vor transmite până pe 15 septembrie 2021, ora 12.00 cererile de cazare și dosarele de cazuri sociale (dacă este cazul) la secretarul de an

Secretar IULIANA ILIESCU :  iuliana.iliescu@filosofie.unibuc.ro

  • STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ:   anul I  grupele 350, 351, 352, anul II , III SE 
  • STUDII UNIVERSITARE DE MASTER:   anul I și II

Secretar CARMEN ȘANDRU: carmen.sandru@filosofie.unibuc.ro

  • STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ:   anul I  grupele 353, 354, 355, anul II , III FILOSOFIE
  • STUDII UNIVERSITARE DE DOCTORAT

Secretar VIVIANA CIACHIR: viviana.ciachir@filosofie.unibuc.ro

  • Catedra UNESCO

Data limită: 15 septembrie 2021.