UNIHUB (Societatea Antreprenorială Studențească) din Universitatea din București susține activitatea asociațiilor studențești din cadrul UB prin finanțarea unor proiecte studențești în domeniul antreprenoriatului în anul 2021.

Competiția de proiecte studențești este finanțată în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0375: Inovare, antreprenoriat și tehnologie – sprijinirea inițiativelor de afaceri ale studenților și absolvenților UB (domeniul 4: Susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești -SAS- din cadrul universităților).

Programul are ca scop crearea și dezvoltarea unei atitudini antreprenoriale, a spiritului si abilitatilor antreprenoriale în rândul studenților UB, prin participarea la ateliere de lucru, cursuri în domeniul antreprenoriatului și afacerilor internaționale, vizite la companii și târguri de idei de afaceri.

Astfel, asociațiile studenților Universității din București sunt încurajate să dezvolte proiecte educaționale și proiecte de antreprenoriat. Acestea vor fi prezentate in cadrul unei competiții, iar cele mai bune vor primi consultanță în vederea implementării și finanțare.

Competiția de proiecte studențești din acest an are ca temă promovarea antreprenoriatului, a activităților proiectului și a UNIHUB în comunitatea UB.  

Asociațiile studențești pot desfășura activități (ateliere de lucru, întâlniri, conferințe) și pot iniția și derula campanii de promovare a antreprenoriatului în rândul studenților.

Competiția de proiecte se va desfășura conform Regulamentului privind regimul susținerii proiectelor organizațiilor non-guvernamentale studențești și grupurilor de studenți care își desfășoară activitatea în interesul studenților din cadrul Universității din București.

Fonduri disponibile: 10.000 lei.

Aspecte legate de derularea activităților

Programul de susținere a proiectelor studențești în domeniul antreprenoriatului se va desfășura până la data de 15 decembrie 2021. Înscrierile proiectelor în concurs se fac până la data de 10 septembrie 2020, iar implementarea proiectelor va începe din data de 20 septembrie.

Pentru detalii și întrebări, puteți contacta organizatorii UNIHUB (email camelia.cojocaru@faa.unibuc.ro sau tel. 0723.927651).