Dragi studenți ai Facultății de Filosofie,

Mâine, 27 octombrie 2020, în intervalul orar 08:00 – 20:00, se va desfășura primul tur al alegerilor studențești pentru funcțiile de studenți reprezentanți în structurile de conducere ale Universității din București.

Pentru a fi valabile rezultatele primului tur de alegeri, prezența la vot a studenților trebuie să fie de 1/3 + 1 din totalul acestora. Candidații declarați căștigători trebuie să obțină majoritatea absolută a voturilor studenților prezenți la primul tur al alegerilor.

În cazul care cele două criterii de mai sus nu sunt îndeplinite, se va desfășura cel de-al doilea tur al alegerilor studențești pe data de 29 octombrie 2020, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Pentru ca rezultatele alegerilor să fie valabile, prezența la vot a studenților trebuie să fie de 15% + 1 din totalul acestora. Criteriul majorității votului trebuie îndeplinit și în acest tur al alegerilor studențești.

În cazul în care criteriile nu sunt îndeplinite în cel de-al doilea tur, Comisia Electorală a Facultății de Filosofie, Universitatea din București, va organiza al treilea tur de alegeri studențești pe data de 30 octombrie 2020.

Regulamentul pe baza căruia sunt organizate alegerile studențești poate fi consultat accesând următorul link: https://unibuc.ro/…/Regulament-alegere-studenti-in…

Alegerile studențești se desfășoară pe platforma Helios Voting. Fiecare student va primi un link cu informațiile necesare depre modalitatea în care se votează pe mail de la Comisia Electorală. Studenții care nu primec acest link până mâine 27 octombrie 2020, ora 08:00, sunt rugați să trimită mail către adresa comisiaelectoralafilosofie@gmail.com