În perioada 2- 5 noiembrie 2020 Universitatea din București organizează săpătămâna antreprenoriatului: https://hub.unibuc.ro/saptamana-antreprenoriatului-in-ub-2-5-noiembrie-2020/
De ce să participi?  Poți întâlni și alți studenți cu inițiative antreprenoriale, care doresc să își pună în aplicare o idee de business, poți face schimb de idei cu alți fondatori de startup-uri, poți cere sfaturi de la experți și antreprenori cu (mai multă) experiență. Știm că mulți oameni au idei bune de afaceri, dar nu îndrăznesc să le pună în practică și să devină antreprenori. La UNIHUB, poți discuta cu tineri care și-au depășit temerile, au dobândit competențele necesare unui bun antreprenor și au reușit să lanseze propriile afaceri. Pentru aceasta, în Săptămâna antreprenoriatului, avem ateliere de lucru și întâlniri cu antreprenorii, pentru ca tu să poți alege ce ți se potrivește. Anul acesta am ales să aducem în UB un domeniu care, credem noi, poate schimba direcția în care se îndreaptă societatea și mediul de afaceri, în special: antreprenoriatul social.
Programul este destinat atât studenților care doresc să își deschidă propria afacere, cât și celor care doresc să înțeleagă mai bine ce inseamnă viziunea antreprenorială și cum poate fi ea transpusă într-o companie de succes.
Te poți înscrie la evenimente completând formularul: https://forms.gle/vFxJM3nM8daTUqKE6, și te vom ține la curent cu programul din Săptămâna Antreprenoriatului.
Persoană de contact din partea Facultății de Filosofie: Asist. Univ. Dr. Oana Șerban