În perioada 14-16 septembrie 2020, te așteptăm la a o nouă ediție anuală a Taberei de Vară de Antreprenoriat, care se va desfășura exclusiv online.  Echipa UNIHUB a pregătit și anul acesta cursuri practice, întâlniri cu antreprenori, concursuri și seri de socializare. Într-un cuvânt, 3 zile de antreprenoriat, dar de data aceasta, din siguranța casei tale!

Ce te așteaptă la Tabăra de Vară de Antreprenoriat?

Cu siguranță, nu vom lăsa condițiile nefavorabile să stea în calea dorinței noastre de a experimenta antreprenoriatul. Deși ne va lipsi spiritul de tabără de la Sinaia, am ales să ne folosim de beneficiile tehnologiei, pentru a-ți aduce o nouă ediție a Taberei de Vară de Antreprenoriat a UNIHUB,  care se va desfășura anul acesta exclusiv online.

Cine se poate înscrie?

Se pot înscrie studenți de la programe de licență și master de la toate facultățile UB. Aceștia vor găsi sfaturi pentru a pune în practică ideile lor de afaceri, își pot creiona propriul plan de afaceri sau doar pot afla mai multe despre antreprenoriat. Echipa școlii de vară a pregătit un program plin de activități: traininguri interactive, dezbateri, concursuri, având drept invitați antreprenori, experți și profesori ai UB.

Asigură-ți locul la Tabăra de Vară de antreprenoriat UNIHUB și înscrie-te chiar astăzi, aici: https://forms.gle/m1TLfYYm1G1zk4Yr7

Tabăra de vară de antreprenoriat se desfășoară în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2020-0276: UNIHUB – Educație antreprenorială, idei de afaceri și implicare civică în Universitatea din bucurești

Program (Draft) – Tabăra de vară de antreprenoriat – UNIHUB – 14- 16 septembrie 2020, Online   

Luni, 14 septembrie

10:30  11.00 – Online ice-breaking – sesiune de storytelling între participanți și mentori

11.00 – 12.00 – Workshop – Modele de business (1) Lean Start-up  – Ionuț Minciună

(Elemente cheie ale abordării Lean-Startup; aspecte importante de care trebuie să ținem cont atunci când lansăm o afacere; a fi antreprenor în 2020)  

12.00 – 12.45 – Workshop – Modele de business (2) BMC – Cătălin Grădinaru

(Ce este BMC; care sunt elementele componente; de ce este important să urmăm pașii indicați de BMC)

14.30 – 16.30 – Cum scriem planul de afaceri – exerciții practice alături de mentori și ceilalți participanți

20:00 – Seară de socializare

Marti, 15 septembrie

11:00 – 13.30 – Studenții noștri, antreprenorii noștri.

(O serie de discuții aplicate despre afacerile lansate de studenți/absolvenți UB)

Invitați: Elena Sadovnic (Ella Bakery, proiect finanțat prin proiectul POCU Success)

TBConfirmed

(Un cadru informal pentru dialoguri libere și schimb de bune practici)

Miercuri, 16 septembrie

11:00 – 13.00 Viața de freelancer bate filmul, discuție despre antreprenoriatul creativ cu membrii comunității Viața de freelancer – (TBConfirmed)

16:00 – 18.00 Program special – va fi anunțat la începutul școlii de vară. Aplicații practice/discuții libere asupra ideilor de business. Premierea celor mai bune planuri de afaceri