UNIHUB (Societatea Antreprenorială Studențească) din Universitatea din București susține activitatea asociațiilor studențești din cadrul UB prin finanțarea unor proiecte studențești în domeniul antreprenoriatului (în special antreprenoriatul social) în anul 2020.

Programul are ca scop crearea și dezvoltarea unei atitudini antreprenoriale, a spiritului si abilitatilor antreprenoriale în rândul studenților UB, prin participarea la ateliere de lucru, cursuri în domeniul antreprenoriatului și afacerilor internaționale, vizite la companii și târguri de idei de afaceri.

Astfel, asociațiile studenților Universității din București sunt încurajate să dezvolte proiecte educaționale și proiecte de antreprenoriat (în special antreprenoriat social). Acestea vor fi prezentate in cadrul unei competiții, iar cele mai bune vor primi consultanță în vederea implementării și finanțare.

Concursul de proiecte se va desfășura conform Regulamentului privind regimul susținerii proiectelor organizațiilor non-guvernamentale studențești și grupurilor de studenți care își desfășoară activitatea în interesul studenților din cadrul Universității din București.
Persoană de contact din partea Facultății de Filosofie: Asist. Univ. Dr. Oana Șerban. Email: oana.serban@filosofie.unibuc.ro