Universitatea din București, prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră, organizează evenimentul ,,Zilele Carierei”, începând seria de zile dedicate carierei cu data de 15 aprilie 2019. Acest prim eveniment va avea loc în intervalul orar 09:00-14:00, la Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala Stoicescu (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5).

Evenimentul ,,Zilele Carierei” se adresează studenților interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și a cunoștințelor pe care trebuie să și le însușească la finalizarea studiilor. Participarea la eveniment este gratuită, dar se face pe bază de înscriere aici -> https://forms.gle/xB231fkUx6DgUsSm6.
În cadrul evenimentului, va avea loc o serie de prezentări și workshop-uri susținute de reprezentanții unor mari companii naționale și internaționale, precum DIGI RCS-RDS, Bricodepot, Non Stop Recruitment, WNS Global Services.

Sesiunile sunt concepute pentru a oferi un pachet complet de cunoștințe în legătură cu angajabilitatea studenților în anii următori, indiferent de domeniul pe care îl studiază în prezent.
Participanții vor avea ocazia de a afla care sunt abilitățile și aptitudinile cele mai căutate, în contextul în care piața muncii și lumea, în general, sunt într-o continuă schimbare și transformare. Această dinamică a societății, dominată de tehnologii în curs de dezvoltare, determină nevoia acumulării de către studenți a cât mai multor cunoștințe și abilități care să le permită adaptarea la piața muncii.

,,Zilele Carierei” este un eveniment conceput atât pentru studenți, cât și pentru cadrele didactice care vor lua parte la acesta, susținând, astfel, tinerii care urmează să își formeze o carieră la finalul studiilor superioare.
Programul întreg al evenimentului poate fi consultat aici.
09:00 – 09:15 Deschiderea evenimentului
09:15 – 09:55 NonStop Recruitment
09:55 – 10:35 CGS
10:35 – 11:15 Brico Depot
11:15 – 11:25 Pauză
11:25 – 12:05 Asociația SOS Satele Copiilor
12:05 – 12:45 DIGI RCS-RDS
12:45 – 13:25 CEGEDIM
13:25 – 13:35 Concluzii

Mai multe informații despre angajatorii din cadrul evenimentul ,,Zilele Carierei” :

NonStop Recruitment

NonStop Recruitment is a company passionate about giving people a chance, with ongoing training and support, to achieve their goals and life-changing earnings potential. Imagine being able to buy property in a European capital city only a couple of years into your career!
We’ve brought a City of London headhunting style of recruitment to the Continent and are now a leading pan European recruitment consultancy supporting employment primarily within the life sciences industry from offices in Luxembourg, Switzerland, the UK (London, Portsmouth), the Czech Republic (Prague, Pardubice), Bucharest and soon to be Boston, US.
NonStop recruiters typically join us with no previous experience in recruitment but through our extensive training and professional development programme quickly become the best in their field and work their way up to management within an average of 2.2 years. From there they can progress to director level. We currently have four senior directors who joined us with no prior experience and who achieved their promotion to director level before they turned 30! They are now taking the business to the next level and enjoying the rewards that come with that including supercars (Ferraris!), bonuses and the satisfaction of helping others take the same journey.

CGS România

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți încă din anul 2006 pe piața din România, fiind listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.
Compania furnizează servicii în 22 de limbi străine, având 6 centre de suport în: București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc și Galați. Cei peste 3.500 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din Statele Unite sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate.
În portofoliul de clienți se regăsesc companii în Forbes Top 500, precum și companii europene de top. Oferim sesiuni de pregătire și training intensive: mai mult de 90% din managerii CGS România au început în compania noastră pe poziții de entry-level.CGS România susține performanța și implicarea într-un mediu atractiv de lucru, cu o medie de vârstă de 25 de ani, aproximativ 95% dintre angajaţii CGS fiind absolvenți sau studenți ai unor instituții de învățământ superior.
Va invitam sa aflați mai multe despre CGS accesand: www.cgsinc.com.

Brico Depot

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.280 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix. Kingfisher deține de asemenea, și o parte a mărcii Koçtaş din Turcia. Pentru mai multe informații, vizitează www.kingfisher.com. Astăzi, Brico Dépôt România:

Obiectivele noastre
• Credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, iar obiectivul principal este ca activitatea de reamenajare a locuinţei să devină accesibilă tuturor
• Vrem să oferim tuturor clienților, acces la game de produse mai bune, la prețuri mici zilnic, în magazine mai bune.
• Dorim să punem la dispoziția clienților produsele și sfaturile potrivite pentru ca toate proiectele lor, indiferent de complexitate, să devină realitate.
Începând cu luna decembrie 2017 Kingfisher a achiziționat întreaga rețea de magazine Praktiker România. Achiziția Praktiker se aliniază strategiei de dezvoltare a grupului Kingfisher pe piața îmbunătățirii locuinței și de consolidare a poziției pe piața locală, devenind numărul 2 în România, cu 34 de magazine.

Sos Satele Copiilor

Suntem o organizație neguvernamentalăăcu misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i sustine și proteja pe cei care riscă să-l piardă. De peste 25 ani, schimbăm viitorul copiilor din România, am construit trei Sate SOS, în care sute de copii au crescut, au visat, au învățat și au devenit adulți responsabili.

Digi RCS-RDS

Digi|RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv s servicii convergențe, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia și figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa.
Compania este lider în România pe piață segmentului de servicii de televiziune prin cablu și satelit (sub brandul Digi TV), de servicii de internet (sub brandul Digi Net), dar și un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă (Digi Tel) și telefonie mobilă (Digi Mobil), care este în continuă creștere și dezvoltare.
În prezent DIGI | RCS&RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, având aproximativ 13.000 de angajați în țara, dintre care 4000 sunt în București.

Te așteptăm la evenimentul „Zilele carierei” să îi cunoști pe realizatorii matinalului Digi Fm: Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Bogdan Ciuclaru și Beatrice Ghiciov. Aceștia, alături de alți colegi din cadrul companiei, îți vor împărtăși din experiența lor de angajat al companiei Digi|RCS & RDS și cum poți să fii și tu coleg cu noi!

Cegedim

Având deja o prezența importantă pe piața locală românească (Cegedim Rx Cegedim Customer Information) și conștient de potențialul de talente din domeniile IT din România, grupul Cegedim a ales orașul București pentru a-și crea noul centru de servicii.
Creată în ianuarie 2017, compania Cegedim Service Center este situată în zona de afaceri a cartierului Pipera (caldirea Globalworth Plaza), foarte aproape de stația de metrou Aurel Vlaicu. La doi ani de activitate, deja peste 140 de angajați (ianuarie 2019) au ales să ni se alăture și să construiască impreună un centru de excelentă operatională, precum și un mediu de lucru plăcut și plin de oportunităti.
Suntem o structură pe un trend ascendent, preluăm noi activități, demarăm noi proiecte, iar 2019 va fi un an în care vom continua să ne dezvoltăm, să ne optimizăm metodele de lucru și să ne consolidăm expertiză.
Continuăm să creștem și căutăm profesioniști francofoni dinamici, care să facă una dintre meseriile următoare: Consilier hotline, Suport helpdesk, Specialist payroll, Specialist administrativ HR, Consultant HRIS.
Vocația noastră este de a CREEA echipe profesioniste, de a SPORI competențele angajaților noștri pentru a le oferi oportunităti reale de dezvoltare a carierei și, în final, de a ne CONSTRUI propria identitate Cegedim Professional Services în România!

Dacă doriți să participați la această aventură și să vă alăturati comunitătii noastre de oameni pasionați, nu ezitați să ne contactați!