targul-caritabil-de-craciun-2016Facultatea de Filosofie vă invită la Târgul Caritabil de Crăciun, eveniment organizat cu scopul strângerii de fonduri care vor fi în totalitate dăruite lui Christian Boiangiu, student în anul I, a cărui mamă este bolnavă de cancer la sân în fază terminală (stadiul 4). Andra Boiangiu, mama lui Cristi, are nevoie de un tratament pentru care nu s-a aprobat metodologia de a fi eliberat (cel puțin compensat) către persoanele bolnave de cancer (medicamentul se numește TYVERB). Vom pune la dispoziție toate documentele doveditoare ale bolii de care suferă – cancer la sân, stadiul 4 terminal, metastaze osoase și cerebrale, 2 tumori – mare și medie. Din păcate în acest stadiu boala nu mai este vindecabilă, însă cu toții știm cât de distructiv este cancerul și cum se manifestă, cel puțin la nivel psihic. Putem să cumpărăm timp și putem să le dăruim un Crăciun fericit împreună. O lună de tratament care costă 1860 de EURO poate să însemne 1000 de momente pe care Cristi le va petrece în continuare împreună cu mama sa. Lemmy, sau Cristi, așa cum l-am prezentat, locuiește cu mama și cu bunica lui. Singurele surse de venit sunt pensia bunicii (în valoare de 400 de RON din care trebuie să își cumpere la rândul său medicamente) și venitul mamei prin prestarea serviciilor de traduceri la care Cristi o ajută de fiecare dată, luptând pentru bunăstarea casei și familiei care în prezent îi e atât de dificil să o susțină, dat fiind faptul că își dorește să obțină diploma de licență la Facultatea de Filosofie cu brio.
Prin urmare, vă invităm cu drag la acest eveniment caritabil prin acest apel umanitar pe care îl adresăm la adresa oricui este interesat și doritor să ajute, fie elev, student, profesor, salariat și, până la urmă, om. De Crăciun putem face un cadou durabil, de Crăciun putem dărui o nouă speranță care nu se va stinge odată cu trecerea Crăciunului, ci o speranță care va exista până în momentul în care Andra, mama lui Cristi, va învinge o luptă cu propria viață, către o viață mai bună.
Vom publica în curând un program detaliat – ceea ce trebuie să știți este că nu vă invităm doar să donați, ci să vă și servim în schimbul oricărei donații cu prajituri și produse home-made, realizate de studenții facultății, care vor purta denumiri filosofice, că doar vă invităm la o întâlnire cu filosofi. Acolo îl veți găsi și pe Lemmy. Restul explicațiilor sunt de prisos. Până atunci, dacă nu puteți să ajungeți la târg, dar doriți să îi oferiți un cadou de Crăciun acestei familii care să conteze, aici se află numele și contul în care puteți depune donațiile:

Deţinătorul contului: Christian Boiangiu
Numarul de cont (RON ): RO 57 INGB 0000 9999 0433 3845
( Cu mentiunea DONATIE pentru Andra)
Numărul de cont.: (EURO) RO 86 INGB 0000 9999 0638 4582
Codul SWIFT: INGBROBU

Vă așteptăm!

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1242549255783827/