CALL FOR MEMBERS
Visual Culture este un Focus Group al Facultății de Filosofie, UB, care este în prezent în căutare de membri interesați de domeniu. Vrem să vă cunoaștem și să vă știm preocupările așa că ne-am gândit că o bună metodă este să ne trimiteți un eseu personal de 1-2 pagini cu tema ”Imagine”. Am ales această temă pentru că vrem să știm cum vă raportați voi la subiectul central al discuțiilor noastre. Nu este o probă de foc și nici o metodă de selectare, ci doar un mod prin care voi vă arătați interesul și cunoștințele la început de drum.
Cei interesați sunt rugați să trimită eseul personal ”Imagine” ca atașament și datele lor de contact (nume, prenume, adresă de e-mail, instituție) într-un e-mail la adresa visualculture.ub@gmail.com până la data de 15 aprilie 2015.
La întâlniri, care vor avea loc periodic începând cu data de 16 aprilie, vom discuta texte ale unor filosofi și antropologi ai culturii contemporani și, când vom avea ocazia vom merge să vedem expoziții de artă sau alte evenimente interesante ca să despicăm firu-n patru. Contribuțiile personale, precum subiecte de discuție și autori care vi se par vouă foarte interesanți sunt binevenite. Putem să discutăm și despre Internet memes sau nuditate, atâta timp cât știți să argumentați.
Vă așteptăm cu drag!