CURS DE VARĂ- Ştiinţă, religie şi filosofie (ediţia a II-a): TEISM VS. ATEISM, 3-7 septembrie 2012. Directorul cursului:  Marin Bălan,  Persoană de contact:  Oana Şerban

Lista finala a participantilor in cadrul cursului de vara poate fi consultata accesand blog-ul oficial al Facultatii de Filosofie sau blog-ul oficial al proiectului:http://cursdevara2012filosofie.wordpress.com/
Potentialii participanti sunt rugati sa tina cont de urmatoarele considerente:

1.  Cele 150 de locuri pentru cursul de vară din acest an s-au completat. Se alocă încă 20 (douăzeci) de locuri, dar numai pentru elevi şi studenţi.

2.   În prima zi de curs (3 septembrie), fiecare participant va face dovada afilierii instituţionale prezentând:

       – elevii: carnet de elev + copie xerox (sau adeverinţă de la liceu)

      – studenţii, masteranzii, doctoranzii: carnet student + copie xerox (sau adeverinţă de la facultate)

      – cadrele didactice, cercetatorii (şi alte situaţii): legitimaţie servici + copie xerox (sau adeverinţă de la instituţia respectivă)

      –  absolvenţii: dacă nu au încă o afiliere instituţională, pot prezenta diploma de absolvent + copie xerox

Copiile xerox şi adeverintele vor rămâne la Facultatea de Filosofie.

3.   Formulare cu date incomplete

Unele din formularele de înscriere trimise nu conţin toate datele cerute. În Tabel, am marcat cu galben numele celor care se găsesc în această situaţie; am menţionat, de asemenea, informaţia lipsă.

Am marcat cu roşu numele celor care n-au menţionat nimic privind afilierea instituţională; îi rugăm să completeze din nou Formularul de înscriere; în caz contrar, ne vedem nevoiţi să îi respingem.