ORAR sem. II

A fost afișat orarul pentru semestrul II, a.u. 2020-2021.

Pentru detalii accesați http://filosofie.unibuc.ro/orar/

Resurse educaționale online

Ca manifestare a solidarității față de provocările traversate de comunitatea educațională și științifică din întreaga lume, mai multe organizații și edituri au deschis accesul la resurse digitale pentru a veni în întâmpinarea nevoilor studenților și cadrelor didactice. Aici puteți consulta o serie de resurse educaționale și științifice online, cu acces gratuit, puse la dispoziție de organizații și edituri prestigioase:

DESCHIDERE a. u. 2020-2021

Din considerente legate de riscurile asociate COVID-19, ceremonia de deschidere a anului universitar la Facultatea de Filosofie este dedicată exclusiv studenților din anul I, studiile de licență și masterat, precum și profesorilor facultății.

Ceremonia, cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare privind distanțarea socială, se va organiza în curtea din fața facultății din Splaiul Independenței nr. 204, în ziua de joi, 1 octombrie, începând cu ora 12.00.

Dragi studenți, vă așteptăm cu multă bucurie și emoție! Acest an universitar este o provocare pe care împreună o vom depăși cu succes.

REZULTATE ADMITERE 2020

Au fost afișate rezultatele la examenele de admitere pentru programele de licență, master și doctorat organizate de facultatea noastră.

Pentru detalii referitoare la locul ocupat și la precizările pentru confirmarea locurilor accesați filosofie.unibuc.ro/admitere/

Bine ați venit pe site-ul Facultății de Filosofie!

Cazare an univ. 2021-2022

Cazare an univ. 2021-2022

Calendar Anunțul privind repartizarea locurilor în căminele UB va fi publicat în cursul zilei de luni, 27 septembrie 2021. Metodologie cazareAnunțul privind repartizarea locurilor în căminele UB va fi publicat în cursul zilei de luni, 27 septembrie 2021.Doctoranzii de...

citește mai mult
Mobilitate Erasmus+ la USM Chișinău

Mobilitate Erasmus+ la USM Chișinău

Andrei Roșca - 100 puncteMobilitate Erasmus+ la Universitatea de Stat din Moldova ANUNȚ SELECȚIEFacultatea de Filosofie, prin programul Erasmus+, oferă 1 bursă de mobilitate la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității de Stat din Moldova, Chișinău, Republica...

citește mai mult

Testimoniale